Aparate Aer Conditionat

SERVICE-REPARATII-INTRETINERE

APARATE DE AER CONDITIONAT

service aer conditionat Lugoj    Aparatul de aer conditionat este unul dintre echipamentele dintr-o gospodarie care, cel putin pe timp de vara, ne-am dori sa functioneze fara nici o problema, in conditii optime. Este extrem de neplacut daca acesta nu functioneaza corespunzator sau, si mai rau, "ne lasa" in perioade in care afara se inregistreaza +40 de grade Celsius. Cel putin o data vi s-a intamplat si dumneavoastra sa treceti prin astfel de situatii, nu-i asa?

   Aparatele de aer conditionat trebuie supuse cel putin o data la doi ani sau la intervale si mai scurte de timp (6 luni - 1 an) unor revizii periodice, intrucat acestea au elemente in miscare si trebuie verificata buna functionare a lor. Asadar angajati, de preferinta primavara, o firma de specialitate pentru a verifica si curata unitatea exterioara a aparatului dumneavoastra de aer conditionat, dar mai ales unitatea interioara deoarece aceasta reprezinta un mediu favorabil dezvoltarii unor bacterii care pot provoca diverse afectiuni respiratorii.

   Pe langa neplacerile/disconfortul termic cauzate de nefunctionarea instalatiei de climatizare, ca urmare a neinterventiei cu verificarea tehnica la timp, costurile cu reparatiile sunt cu siguranta mai mari.

   Firma noastra ofera servicii de service, intretinere periodica si reparatii atat pentru aparatele de aer conditionat de tip split (consultati oferta pentru a va face o idee despre costurile practicate) cat si pentru cele industriale (solicitati o oferta la adresa de email office[at]perfectinstal.ro)

 

 

Aer conditionat Lugoj