Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire pentru exterior

Lugoj

Racire de exterior Lugoj    Vara, este anotimpul cel mai asteptat, este anotimpul cu temperaturile cele mai ridicate, cu zilele cele mai lungi si caniculare si in acelas timp este anotimpul care poate fi considerat o problema pentru locuitorii din Lugoj.

   Odata cu venirea veri, apare si nevoia de relaxare si racorire in zilele cele mai toride ale anului, la o terasa sau o curte exterioara, impreuna cu prieteni sau familia,nevoie care poate fi indeplinita cu ajutorul Sistemului de racire exterior, un sistem care ofera atat confortul climatic, cat si o ambianta placuta.

   Cum functioneaza sistemele de racire exterioara?

   Sistemele de racire exterioara, sunt sistemele care functioneaza pe principiul evaporarii apei in contact cu aerul cald din atmosfera.

   Evaporarea se face prin duze speciale, cu ajutorul unei pompe care ridica presiunea apei, pana la 60-100 atmosfere, astfel evaporarea se face sub forma unor picaturi de dimensiuni minuscule, de doar 10 microni, formandu-se o ceata foarte fina, picaturi care se evapora instantaneu, astfel ajutand la scaderea temperaturi din atmosfera, cu pana la 10-15 gCelsius.

   Pentru a prevenii umiditatea in exces, sistemul functioneaza cu intermitenta, iar pentru a prevenii picurarea apei la duza, pompa este dotata cu o valva electrica de descarcare a apei, iar duzele cu un sistem antipicurare, care face ca duza sa se inchida atunci cand presiunea apei scade.

   Unde putem folosi sistemul de racire exterioara?

   Sistemul de racire exterioara, este utilizat, atat pentru oferirea confortului climatic propriu si anume la terasa, la curtea exterioara sau la piscina, cat si pentru prosperitatea afacerii si anume, la terasele mari, hoteluri, sere, ferme, pivnite de vin, etc.

   Sistemele de racire exterioara se gasesc sub urmatoarele forme;

   * Cu linii de difuzare,

   * Cu ventilatoare,

   * Totem-uri.

   Cum putem obtine un astfel de sistem de racire exterioara?

   Perfekt Instal, este firma specializata in astfel de proiecte, oferindu-va, atat consultanta, seriozitate, cat si profesionalism, in tot ceea ce facem.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-lugoj.ro/raciree.php on line 194

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-lugoj.ro/raciree.php on line 194