Aparate Aer Conditionat

MONTAJ/INSTALARE APARATE DE AER CONDITIONAT LUGOJ

   Pentru a avea garantia si satisfactia lucrului "bine facut" este esential ca montarea aparatelor de aer conditionat sa fie facuta de profesionisti in domeniu, care lucreaza in cadrul unor firme strict specializate in aceasta activitate.

montaj aer conditionat Lugoj    Tot mai multi comercianti vin pe piata cu o gama variata de aparate de aer conditionat si cu oferte care mai de care mai atragatoare, insa tind sa neglijeze etapa urmatoare achizitionarii, si anume etapa montajului. Pentru a asigura o durata de viata lunga aparatelor dumneavoastra de climatizare, montajul realizat trebuie sa fie de asemenea de calitate.

   In cadrul firmei noastre activeaza echipe de frigotehnisti pregatite temeinic, in vederea executarii unui montaj de calitate, rapid si curat. Cum?

- Suntem prompti. In 2-3 zile aparatul dumneavoastra de aer conditionat este in functiune;

- Pompa de vid este obligatorie si nelipsita, garantand folosirea aparatului dumneavoastra fara probleme pe o durata mai lunga de timp;

- Aspiratorul industrial, folosit pentru absorbtia integral a prafului degajat in timpul instalarii aparatului de aer conditionat;

- Utilizam si alte unelte profesionale, precum taietroul de teava, trusa de bercluit, manometre.

   Pe langa serviciile de calitate pe care le oferim, avantajul clientilor nostrii este ca beneficiaza de montaj gratuit (in limita a 3 m de traseu frigorific, la care se adauga console pentru unitatea exterioara si o perforare a peretelui ) si de o garantie a acestuia de 2 ani, in cazul in care echipamentul de climatizare este achizitionat din lista noastra de produse.

   De asemenea, prestam servicii de montaj si in cazul in care ati achizitionat aparatul de aer conditionat de la alti comercianti, garantia acordata in aceasta situatie pentru montajul realizat fiind de 1 an. Costurile suportate sunt urmatoarele:

- manopera montaj aparat (include o trecere prin perete) 9000 BTU - 12000 BTU: 250 lei + TVA;

- manopera montaj aparat (include o trecere prin perete)18000 BTU - 24000 BTU: 330 lei + TVA;

- kit traseu frigorific (3 m) aferent aparatelor cu capacitatea 9000 BTU - 12000 BTU: 180 lei + TVA;

- kit traseu frigorific (3 m) aferent aparatelor cu capacitatea 18000BTU - 24000BTU: 250 lei + TVA;

- suporti pentru unitatea exterioara 9000 BTU - 12000 BTU: 60 lei + TVA;

- suporti pentru unitatea exterioara 18000 BTU - 24000 BTU: 90 lei + TVA.

   Costuri suplimentare (in cazul in care se depaseste traseul frigorific de 3 m):

- traseu frigorific aferent aparatelor cu capacitatea 9000 BTU - 12000 BTU: 80 lei/ml + TVA

- traseu frigorific aferent aparatelor cu capacitatea 18000 BTU - 24000 BTU: 110 lei/ml + TVA

- trecere prin perete suplimentara: 50 lei + TVA

   Pentru montajul chillerelor industriale se va face oferta in functie de constatarile efectuate la fata locului. Nu ezitati sa ne adresati intrebarile dumneavoastra sau sa ne solicitati serviciile la datele de contact pe care le gasiti aici.

 

 

Aer conditionat Lugoj